RING

Type: Commission
Location: Deqing, Zhejiang, China
Project Period: 2015
Function: Exhibition Pavilion

North of Hangzhou an exhibition pavilion is to inform the visitors about the history and ecoscape of the wetland in the region of Deqing.
 
The pavilion is designed as a ring-formed structure which is set gently on the landscape. The lightweight steel construction spans the water expanse and is accessible via elevated gangways that are tightly integrated into the wetland’s walkabout.
 
The pavilion’s program consists of the exhibition area, a snack bar and reception zones. The panoramic windows allow different views and insights of the wetland.
 
Type: Commission
Location: Deqing, Zhejiang, China
Project Period: 2015
Function: Exhibition Pavilion

North of Hangzhou an exhibition pavilion is to inform the visitors about the history and ecoscape of the wetland in the region of Deqing.
 
The pavilion is designed as a ring-formed structure which is set gently on the landscape. The lightweight steel construction spans the water expanse and is accessible via elevated gangways that are tightly integrated into the wetland’s walkabout.
 
The pavilion’s program consists of the exhibition area, a snack bar and reception zones. The panoramic windows allow different views and insights of the wetland.
 
Type: Commission
Location: Deqing, Zhejiang, China
Project Period: 2015
Function: Exhibition Pavilion

Type: Commission
Location: Deqing, Zhejiang, China
Project Period: 2015
Function: Exhibition Pavilion

North of Hangzhou an exhibition pavilion is to inform the visitors about the history and ecoscape of the wetland in the region of Deqing.
 
The pavilion is designed as a ring-formed structure which is set gently on the landscape. The lightweight steel construction spans the water expanse and is accessible via elevated gangways that are tightly integrated into the wetland’s walkabout.
 
The pavilion’s program consists of the exhibition area, a snack bar and reception zones. The panoramic windows allow different views and insights of the wetland.
 
Type: Commission
Location: Deqing, Zhejiang, China
Project Period: 2015
Function: Exhibition Pavilion

North of Hangzhou an exhibition pavilion is to inform the visitors about the history and ecoscape of the wetland in the region of Deqing.
 
The pavilion is designed as a ring-formed structure which is set gently on the landscape. The lightweight steel construction spans the water expanse and is accessible via elevated gangways that are tightly integrated into the wetland’s walkabout.
 
The pavilion’s program consists of the exhibition area, a snack bar and reception zones. The panoramic windows allow different views and insights of the wetland.
 
Type: Commission
Location: Deqing, Zhejiang, China
Project Period: 2015
Function: Exhibition Pavilion

Type: Commission
Location: Deqing, Zhejiang, China
Project Period: 2015
Function: Exhibition Pavilion

North of Hangzhou an exhibition pavilion is to inform the visitors about the history and ecoscape of the wetland in the region of Deqing.
 
The pavilion is designed as a ring-formed structure which is set gently on the landscape. The lightweight steel construction spans the water expanse and is accessible via elevated gangways that are tightly integrated into the wetland’s walkabout.
 
The pavilion’s program consists of the exhibition area, a snack bar and reception zones. The panoramic windows allow different views and insights of the wetland.
 
Type: Commission
Location: Deqing, Zhejiang, China
Project Period: 2015
Function: Exhibition Pavilion

North of Hangzhou an exhibition pavilion is to inform the visitors about the history and ecoscape of the wetland in the region of Deqing.
 
The pavilion is designed as a ring-formed structure which is set gently on the landscape. The lightweight steel construction spans the water expanse and is accessible via elevated gangways that are tightly integrated into the wetland’s walkabout.
 
The pavilion’s program consists of the exhibition area, a snack bar and reception zones. The panoramic windows allow different views and insights of the wetland.
 
Type: Commission
Location: Deqing, Zhejiang, China
Project Period: 2015
Function: Exhibition Pavilion

Type: Commission
Location: Deqing, Zhejiang, China
Project Period: 2015
Function: Exhibition Pavilion

North of Hangzhou an exhibition pavilion is to inform the visitors about the history and ecoscape of the wetland in the region of Deqing.
 
The pavilion is designed as a ring-formed structure which is set gently on the landscape. The lightweight steel construction spans the water expanse and is accessible via elevated gangways that are tightly integrated into the wetland’s walkabout.
 
The pavilion’s program consists of the exhibition area, a snack bar and reception zones. The panoramic windows allow different views and insights of the wetland.
 
Type: Commission
Location: Deqing, Zhejiang, China
Project Period: 2015
Function: Exhibition Pavilion

North of Hangzhou an exhibition pavilion is to inform the visitors about the history and ecoscape of the wetland in the region of Deqing.
 
The pavilion is designed as a ring-formed structure which is set gently on the landscape. The lightweight steel construction spans the water expanse and is accessible via elevated gangways that are tightly integrated into the wetland’s walkabout.
 
The pavilion’s program consists of the exhibition area, a snack bar and reception zones. The panoramic windows allow different views and insights of the wetland.
 
Type: Commission
Location: Deqing, Zhejiang, China
Project Period: 2015
Function: Exhibition Pavilion

Type: Commission
Location: Deqing, Zhejiang, China
Project Period: 2015
Function: Exhibition Pavilion

North of Hangzhou an exhibition pavilion is to inform the visitors about the history and ecoscape of the wetland in the region of Deqing.
 
The pavilion is designed as a ring-formed structure which is set gently on the landscape. The lightweight steel construction spans the water expanse and is accessible via elevated gangways that are tightly integrated into the wetland’s walkabout.
 
The pavilion’s program consists of the exhibition area, a snack bar and reception zones. The panoramic windows allow different views and insights of the wetland.
 
Type: Commission
Location: Deqing, Zhejiang, China
Project Period: 2015
Function: Exhibition Pavilion

North of Hangzhou an exhibition pavilion is to inform the visitors about the history and ecoscape of the wetland in the region of Deqing.
 
The pavilion is designed as a ring-formed structure which is set gently on the landscape. The lightweight steel construction spans the water expanse and is accessible via elevated gangways that are tightly integrated into the wetland’s walkabout.
 
The pavilion’s program consists of the exhibition area, a snack bar and reception zones. The panoramic windows allow different views and insights of the wetland.
 
Type: Commission
Location: Deqing, Zhejiang, China
Project Period: 2015
Function: Exhibition Pavilion

Slider